San Diego

Hej hopp!

Nu (eller snarare för 24 timmar sedan) har vi anlänt till San Diego. Känns toppenkul att äntligen vara här! Varmt och skönt har det varit och trots aktiviteter utanför stranden har man fått lite färg. Flygresan gick bra tack vare filmer och en härlig liten trip över Grönland (kom som en trevlig överraskning när man insåg att molnen visade sig vara snö).

Hostelet vi bor på ligger centralt i San Diego. Mitt i smeten där det finns fullt med restauranger och uteställen. Dagen har bestått av mycket promenader. Vi började med en morgonpromenad i hamnen (här ska det inte ske några bokningar av dubbelsäten på hemvägen inte). Senare begav vi oss till Balboa Park där vi traskade omkring och njöt av sol och (försökte) njuta av att inte ha några som helst planer. Snart bär det av till middag med tjejerna vi delar rum med. Blir nog en rätt tidig kväll, jetlagen känns trots allt av.

Advertisements

4 thoughts on “San Diego

  1. Åh, vad härligt det ser ut! Ska börja kolla på flygbiljetter dirr och se om jag kan komma och våldgästa er någon gång i höst 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s