Hem, ljuva hem

Nu har vi haft vår sista natt på hostellet. Gårdagen var väldigt skön med strandhäng efter att vi fixat våra amerikanska id-kort. Dagen avslutade vi med en fantastiskt god middag på en italiensk restaurang nere i Downtown.

Men nu är väskan uppackad, kylen (åtminstone någorlunda) fylld och humöret på topp! Äntligen är jag hemma! Känns helt rätt! Lägenheten är väl lite annorlunda från vad man är vad vid hemma med heltäckningsmatta och så men det är stort och lugnt. Poolen ser också mysig ut så det kan nog bli en hel del poolhäng sen när det börjar bli för kallt för stranden.

Ingen av mina roomies har dykt upp än men de kommer väl snart. Ikväll blir det någon slags utgång. Kanske slår vi oss ihop med svenne-gänget som finns här nere eller så blir det att lära känna nya rumskompisarna bättre. Hur som lär det bli väldigt trevligt. Och väldigt skönt med en ordentlig dusch (tror verkligen inte att det där med att backpacka är något för mig). Nej, nu blir det till att sätta spotify på högsta volym och hoppa omkring med ett glas vin (visserligen i plastglas, men man kan ju inte få allt). Hej hej!

Advertisements

2 thoughts on “Hem, ljuva hem

  1. Härligt att du har det så bra!
    Jag skickade precis iväg ett mail om att jag också vill bo där till våren så hoppas allt går bra. Inte för att jag tror det, men om det skulle visa sig att boendet eller nåt är dåligt så får du gärna höra av dig så att jag kan ändra mina planer…
    Ha det toppen nu och lycka till första veckan i plugget! Puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s