Big problems, it’s not the battery

Så nu är det plötsligt onsdag. Tiden har flugit förbi. Har haft så mycket att göra. Första dagarna i skolan har gått bra, har fått alla kurser jag vill ha så nu börjar skolan på riktigt.

Jag och Linnea har också dristat oss till att hyra en bil. Ett riktigt kap tycker (eller nja, tyckte) vi minsann. Vi hade förväntat oss en uråldrig tvådörrars, men nu blev det en fyradörrars 10 åring. 2 dagar höll den. Var en mindre trevlig överraskning när bilen inte ville starta idag efter skolan. Så idag har vi fått åka en gigantisk bärgningsbil och en påputtad, något mindre Chevrolet. Enda bilden jag har nu är från då vi var lyckliga, nyblivna “hyrare” till skrutten. Fler bilder som beskriver dagens äventyr lär komma lite senare. Kontrasten är underbar!

Hur som så är det Labor Day på måndag vilket innebär en skolfri dag. Långhelg alltså. Så vi ska styra kosan mot San Fransisco. Extra plus är att Emma bott där så hon kan vara personlig guide och visa oss alla guldkorn. Ska bli superkul! Hostel är bokat och likaså bilen. Skrutten får nämligen inte ta oss (inte ens om han varit hel) till San Fransisco, han är inte tillräckligt säker… Men nu blir det till att gå igenom lite anteckningar och sen måste jag packa. Tjadå!

Advertisements

One thought on “Big problems, it’s not the battery

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s