Ny vecka, nya tag

Hej hopp!

Så då var det måndag igen. Helgen har som vanligt flygit förbi. Tiden går så himla fort. I fredags var vi som sagt i Little Italy och åt jättegod mat. Beställde in en riktigt smaskig risotto, maffig var den dock så hälften blev till lunch dagen efter. Först var jag lite äcklad av hela doggybay-konceptet, men nu har jag börjat lära mig. Själva Little Italy var jättemysigt med massa härliga restauranger. Dit vill jag helt klart igen!

På lördagen åkte jag, Emma och Linnea oss till Coronado vilket är en ö utanför Downtown. Var väldigt mysigt där så vi gick omkring lite, åt lunch och njöt av solen på stranden. Därefter begav vi oss hemåt för att göra manikyr och pedikyr ($25, sjukt nice!) så vi var fina inför kvällen. Började med förfest hos Linnea tillsammans med c-klassarna och lite roomiesar och sen drog vi till Ivy nere i Downtown. Var första utgången i downtown och det var riktigt nice! Klubben bestod av en topfloor med utsikt över stan där man kunde mingla och om man tog hissen ner hamnade man på ett grymt dansgolv. Härligt ställe!

Helgen avslutades lugnt med plugg och lite söndagsmys. Var ju dessutom premiär av sista säsongens Desperate Housewives. Perfekt söndagssyssla!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s