Fy Malin, fy!

Hej hopp! Nu har det tagit ett tag sen sist (som alltid) men bättre sent än aldrig. Sedan sist har vi då haft 3 midterms och några quiz på det också. Skolan är som jag tidigare nämnt ändå rätt klurig med tanke på vad vi fått höra, men nu lämnar vi det bakom oss.

Slutet på tentorna firades med en långweekend till Las Vegas. Den resan går knappt att beskriva. Vilken stad! Så himla annorlunda! Så stor, otroligt häftig och total motpol till resten av USA. Otroligt häftiga klubbar och saftiga förmåner för att man är tjej. Dagarna spenderade vi vid poolen och bara njöt av solen. Bara poolhänget var som en stor fest med gigantiska drinkar och grym musik.

Partajandet i Vegas avslutades med Ingrosso som spelade på Xs på lördagen (så himla häftig klubb, precis som det ska vara i Vegas. Otroligt stort, och otroligt lyxigt. En stor pool med sofföar och flertalet dansgolv). Söndagskvällen blev lugn och härlig med middag, vattenshowen på Bellagio och “O”, dvs. Cirque du Soleil på Bellagio. Så himla häftig show! Makalös!

Den här veckan har man därför varit lite trött. Å andra sidan var det bara 3 dagar i skolan så man ska väl inte klaga. Känns skönt att komma hem till Pacific Beach och bara ha det mysigt. I torsdags var det utgång på Sandbar för att fira hemkomsten och att ytterliggare ett quiz är förbi (även reglerbetyg firades/sörjdes). Sedan blir det bara en massa myskvällar. Jag och Juli har också varit och handlat våra utstyrslar inför Halloween som är nästa helg. Finns så himla mycket affärer, med jättestora utbud! Tyvärr är jag ju inte jätteförtjust i att klä ut mig men jag tror ändå det kan bli kul. 

Sist men inte minst måste jag berätta lite om min shopping. Har äntligen köpt den älskade Michael Kors väskan. Köpte också jättefina örhängen. Och så har jag äntligen hittat ett par klackar! Superb!

Ledsen att jag inte har mer bilder men tog inte så mycket bilder i Vegas för kameran fick inte plats i den lilla handväskan.. Men oroa er inte, jag lovar att byta till mig lite bilder så ni får se när jag kommer hem.

Advertisements

One thought on “Fy Malin, fy!

  1. omg!! lookin’ mighty fine!!! men hur ser klackarna ut:)?? Bellagio!? :O:D oceans eleven big time!;)
    du verkar ha det underbart, njut ett tag till och kom sen hem och hälsa på mig i götet:) det är ju nästan samma sak som las vegas;) hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s