Last Monday of Horror (for this time)

Ledsen att jag inte uppdaterat sen mitt klagoinlägg, men nu är jag på benen igen. Och till er tröst har det ändå inte hänt så mycket kul de senaste 2 veckorna. Har mest varit till att låsa in sig på rummet med böckerna. Men, imorgon är den sista midtermen för denna gång och efter det blir det till att försöka skaffa sig ett liv igen. Tror inte att det kommer bli något problem. Har planerat att ägna hela helgen åt sol (hoppas det inte blir molningt) och fest. Vi får se hur det går, men brännan skulle verkligen behöva sig en skjuts i rätt riktning.

I torsdags firade jag och Johan att de 2 första (för denna gång) midterms:en var över med att äta på Georges At The Cove. En riktigt fin restaurang i La Jolla med utsikt över vattnet. Vi trodde vi varit smarta och bokat bord så vi skulle se solnedgången men det visade sig att det blev lite mörkt lite för tidigt. Men det var ändå väldigt trevligt och maten var god. Var faktiskt första gången jag var i La Jolla. Riktigt fint var det med många mysiga restauranger. Måste dit på dagen och spana in stranden också.

Resten av helgen blev det plugg (otippat) men idag firade vi den nya veckans ankomst. Vi har haft en riktigt mysig middag här hemma. Hemmagjord pizza och därefter hembakade kakor & glass. Helt i min smak! Dessutom behövde jag inte göra något, vilket passar mig ännu bättre. Juli och Verena (hennes kompis) stod nämligen för kalaset som tack för att Verena fått bo här.

Hoppas ni har det bra där hemma! Håll tummarna för mig imorgon! Ciao!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s