Los Angeles

Kom iväg nästan right on time. Fastnade dock i lite köer så kom fram i mörkret. Känner att jag kommer vara proffs på Sveriges motorvägar efter all denna träning.

Onsdagskvällen spenderades på Walk-Of-Fame och på en jättemysig restaurang i Hollywood inte alltför långt från vårt hotell.

På torsdag morgon var vi uppe med tuppen för att bege oss i tid till Universal Studios. Tack vare Thanksgiving slapp vi köerna och hann därför se riktigt mycket på våra timmar.  Var jättekul att vara där, och dessutom kunna jämföra med hur jag kom ihåg det från när jag var liten knodd. På kvällen hade vi bokat bord på en jättefin restaurang som låg precis vid havet. Vi lyckades till och med time:a in solnedgången. Maten var en klassisk 3-rätters thanksgivingmiddag. Till förrätt blev det en smaskig sallad. Till huvudrätt kalkon och sötpotatis, något annorlunda tillagad med marshmallows på toppen. Och tack vare vissa förseningar i köket fick vi äran att byta ut pumpapajen mot en riktigt saftig chokladtårta.

På fredagen var vi uppe ännu tidigare för att hinna se Hollywood skylten. Hittade en riktigt fin utsiktsplats där vi fick några bra bilder. Senare under fredagen åkte jag och Linnea till DisneyLand medan Elisabeth & Mette sysselsatte sig med Black Friday shopping. Var riktigt mysigt på DisneyLand, kom nästan i julstämning med allt pynt och den fina julparaden. På kvällen begav vi oss ut i Hollywood där vi hamnade på en riktigt glassig klubb, hade riktigt kul.

På lördagen var det dags att bege sig hemåt. Vi tog en sväng förbi Beverly Hills och Rodeo Drive. Var roligt att se de fina, gigantiska husen och de inte alltför sjabbiga affärerna. Sedan åkte vi vidare till Venice Beach där vi njöt av den sköna stämningen och riktigt toppenväder. Bilfärden avslutades med ett stop i Laguna Beach som var en riktigt mysig stad, om man nu kan kalla det stad. Var betydligt mer europeiskt och stranden var jättefin.

Vi hade det jättekul tillsammans vi tjejer. Kändes som vi kompletterade varandra riktigt bra så vi fick en lugn och skön helg med mycket kul. Men nu är det slut på det roliga och jag njuter av ytterliggare ett tenta-p. Vi hörs till helgen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s